• AnnaAspnes

  Első poszt a MOC után…

  by  • 02/09/2015 • AnnaAspnes, ArtJournlaing, CEWE, digitális SB, Sissy Sparrows, VinniePearce • 2 Comments

  Kicsit furcsa volt, hogy véget ért a MOC (Month of Challenges), de jelentem, van élet a MOC után is, és némi alkotás is – még ha nem is annyira aktív… :)

  Sissy-ék a februárt is a The Lilypad-en töltik, de azért a fórumukon is folynak a szokásos kihívások. Kezdem is a kedvencemmel: Imitate and Stimulate – Challenge #3 A feladat: inspirációként használni a megadott oldalt. Mindig nagyon inspiráló Art Journal oldalakat választanak a lányok, most sem volt ez másképpen. Az én adaptációm ilyen lett:

  ::: credits soon :::

  ::: credits soon :::

  Ha Lilypad, akkor BYOC (Build Your Own Collab). Sissy-ék részével készült az oldalam:

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  Mostanában Vinnie is megint aktív, nagy örömömre, még mindig félelemmel vegyes izgalommal bontogatom ki az új csomagjait, hogy vajon mit találok benne, és mire tudom majd használni. Valamikor sok-sok évvel ezelőtt készítettem egy oldalt egy sb.hu-s kihívásra, amiben azokat foglaltam össze, hogy mit szeretnék elérni 40 éves koromra. Az idő közelít (november közepén töltöm majd), és a Vinnie CT-jébe való bekerülésem meg is valósult belőle… :)

  De most akkor mutatom az ő készletével készült oldalaimat:

  Egyik kedvenc fotóm, még az ősszel készítette rólam Peti egy családi séta alkalmával. És a madarakról persze mindig a szabadság jut eszembe. Imádom az ablakban állva is figyelni őket, ahogy repülnek.

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  És a ma megjelent új kollekcióval készült egyik oldalam. És ha már a szerelem a téma, akkor természetes, hogy kell egy oldal az én drága férjemmel is. :)

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  És persze egy a gyerekről… :) (Ami nagy örömömre benne volt Vinnie hírlevelében is!!!!!)

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  És végül egy oldal cewe-kihívásra is, mert ezen a héten még oda is sikerült elérnem… :D Anna, Sissy-ék és Vinnie készleteivel egy dalszöveg, minimál stílusban… :)

  ::: credits soon :::

  ::: credits soon :::

  Szép hetet!
  Eszti