Bemutatkozik a készítő

Itt a webáruházban és az Aprótalpak Facebook oldalán található termékeket kizárólag én, saját kezűleg, kézműves jelleggel készítem.

timcsi
Először is nagyon örülök, hogy itt vagy. Engedd meg, hogy pár mondatban bemutatkozzak. Három gyermekes édesanya vagyok, két nagy fiam és egy kislányom van. Nőiruha-készítő szakmámat 1997-ben szereztem, bár a varrást már jóval korábban elkezdem. Lelkesedésem a varrás és az alkotás iránt már gyermekkoromtól tart, és azóta mondhatni a szakma megszállottja vagyok. 2 éve álltam át nőiruha-készítésről bébi kelengyék megalkotására és ma már kizárólag csak ezzel foglalkozom.

Szigorú értelemben véve kézműves alkotásnak csak azt nevezik, ami kizárólag kézi varratokat tartalmaz. Nos úgy gondolom, hogy a minőség garanciája nem a kézzel varrásban rejlik. Nem titok, a munkáimat ugyan villany varrógépekkel, de egyedileg és minden fázisában saját kezűleg készítem céhes jelleggel, külön-külön szabom és varrom, tehát nem tömeggyártásban egy varrodában készülnek. A termékek csak és kizárólag az én kezeim között jönnek létre, melynek során mindig a lehető legjobb, 100%-ban bababarát és légáteresztő alapanyagokkal dolgozom.

Legyen az babafészek vagy akár egy párna, minden egyes darabot nagy odafigyeléssel és örömmel készítem el, a számtalan pozitív visszajelzéstől és vásárlóimtól kapott boldog babás fotótól feltöltődve.

A minőségből soha nem engedek, mert mint anya is tudom, legfontosabb a gyermekünk ezért nem mindegy mivel érintkezik kisbabánk bőre. Csak prémium textileket és kizárólag antiallergén, poratka mentes töltőanyagokat használok.

Nagyon praktikus, hogy egyszerű gépi mosással könnyen tisztíthatóak a termékeim, és minőségüket többszöri mosás után is megtartják. Remélem kicsit sikerült megismerned, és az oldalamon szemezgetve biztosabbá tudom majd tenni a döntésedet. Ha mégis kérdésed lenne, szívesen várom e-mailben vagy akár Facebookon is, rövid időn belül válaszolok rá. Nagyon szép babavárást és babázást kívánok minden kismamának, édesanyának! 🙂