• November 2012 Artisan Notebook

  by  • 11/04/2012 • AnnaAspnes, digitális SB, theArtisanNotebook • 1 Comment

  Elsején ismét megjelent az Artisan Notebook. Fókuszban a digitális technikák voltak, és mivel én nagyon szeretek folyamatosan új dolgokat tanulni, ezért nem esett nehezemre oldalt készíteni.

  ::: credtis soon :::

  A fotókat a Margitszigeten készítettem (szám szerint 6-ot), és a Photomerge eszközzel csináltam belőlük panorámafotót. Ezek után a Postworkshop 3-mal alakítgattam, és utána már csak az oldalt kellett elkészíteni.

  A háttér kialakításához 2 papírt és sok-sok ingyenes textúrát használtam (Adobe és Jerry Jones). Mivel nagyon szeretem a szöveges overlay-eket, ezért a háttérbe belemostam még a szigetről néhány tudnivalót (forrás: wikipedia.hu).

  Mindig nagyon szeretek realisztikus árnyékokat használni – igaz, hogy sok elem esetében ezzel aztán “órákig” el lehet szórakozni, de szerintem megéri a fáradtságot.

  Pin It

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  One Response to November 2012 Artisan Notebook

  1. Kovaxka
   11/04/2012 at 11:21 am

   Isteni! A tehetséged mellett “csak” a türelmedet, szorgalmadat és tudnivágyásodat csodálom!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *