• Rózsa

  by  • 11/13/2012 • CT, digitális SB, GSO, Jopke D., zene • 3 Comments

  Jopke úgy döntött, hogy a saját boltjában (pixelpress) exkluzív, kicsit “artosabb” termékeket fog árulni – és én ezt nagyon díjazom. Nagyon szeretem Jopke stílusát – máig emlékszem arra az örömre, amikor “még egy másik életben” jelentkeztem hozzá, és megjött a levele,  hogy benne vagyok a csapatban. Szinte remegtem, amikor elolvastam, és egész nap olyan emelkedett hangulatban voltam. Aztán elkezdtem dolgozni, és kiléptem a csapatból – egyszerűen nem fért bele már időben.

  Nem olyan régen megkeresett, hogy néha, ha van időm, nem lenne-e kedvem oldalakat készíteni neki. Azóta megváltoztak a feltételek a csapatában, úgyhogy igent mondtam. Nos, amikor elküldte ezeknek a rózsáknak az előnézeti képét a kérdéssel, hogy kinek van kedve/ideje alkotni vele, gondolhatjátok, hogy egyből válaszoltam is neki…

  Sokáig keresgéltem, hogy milyen idézetet tegyek az oldalra (hja, ez nálam sokszor legalább annyi vagy még több idő, mint magának az oldalnak az elkészítése…), végül ezt a dalszöveget találtam. Meg kell hogy mondjam, hogy még csak most jutottam el odáig, hogy egyáltalán meghallgassam, a szöveg volt a döntő…

  És ilyen hosszú bevezető után jöjjön az oldal:

  ::: credits :::
  the big rose blended onto the background was edited with PostworkShop 3
  GSO @mscraps

  A dal szövegét Amanda McBroom írta, és a dalt Bette Midler tette ismertté. Érdemes meghallgatni, szerintem nagyon szép:

  Pin It

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  3 Responses to Rózsa

  1. Kovaxka
   11/13/2012 at 10:06 am

   Ha rózsa, akkor nekem Nick Cave… http://www.youtube.com/watch?v=eVV4e5sNJLw és persze Eszti! :) Zseniális vagy, gyönyörű!

  2. 11/13/2012 at 11:12 am

   Csodaszép alkotásaid vannak:)

  3. Sandy E.
   11/13/2012 at 9:31 pm

   I just wanted to tell you that I absolutely LOVE your work – wish I could produce your style.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *