• De rég jártam erre…

  by  • 12/17/2013 • 1ponit4, AnnaAspnes, beedeesign, Captivated Visions, CT, digitális SB, Paula Kesselring, Rainbow, Rucola Designs, Sissy Sparrows, Val C. Designs, VinniePearce • 3 Comments

  Lassan két hónapja, hogy sikerült eljutnom ide, elég sűrű volt ez az év, de már közeleg a vége, és remélem, az utolsó két végre a várva várt regenerálódás jegyében telik majd…

  Sok minden történt, mióta erre jártam. Például december hónapra bejutottam vendég csapattagként Vinnie CT-jébe! Régóta próbálkoztam már, most, hogy utoljára vágtam neki, végre sikerült. Aztán másik nagyon nagy hír – majd’ kiugrottam a bőrömből, amikor megkaptam az üzenetet -, hogy Sissy Sparrows-ék megkerestek, hogy nincs-e kedvem csatlakozni hozzájuk állandó tagként!!!!!!! Júliusban egy hónapot voltam náluk vendégségben, és most úgy döntöttek, hogy bővítik két tagú ct-jüket, és én voltam a szerencsés…!

  Úgyhogy mutatom is első oldalam, amit már csapattagként készítettem egy fantasztikus kollekcióval.

  Benedek

  ::: credits :::

  Sissy-ék ct-jében ismerkedtem meg Em-mel is, akit nagyon megkedveltem, az oldalaiért már korábban is rajongtam. Aztán a kapcsolat nem szakadt meg, és végül alkothattam én is a karácsonyi meglepetésként készített sablon-csomagjával.

  És az oldalam, ami elég régi képekkel készült, és a stílus sem teljesen az enyém, de nagyon jók a sablonok, élvezet volt velük alkotni.  Érdemes megnézni a többi oldalt is, szerintem nagyon inspiráló.

  Happy Merry

  ::: credits soon :::

  Szintén karácsonyi fotózáson készült fotók, szintén Page Drafts sablon (bár egy évvel korábbi), és Paula Kesselring készlete…

  Merry & Bright

  ::: credits :::

  És akkor mutatok még pár új oldalt: Captivated Visions, Rucola Designs, Val C. Designs, Anna Aspnes, beedesigns és Rainow Designs készleteivel:

   

   

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  3 Responses to De rég jártam erre…

  1. Kovaxka
   12/17/2013 at 8:58 pm

   Mindegyik oldalad imádnivaló, Esztikém!

  2. Ági (nessita)
   12/17/2013 at 9:57 pm

   Szeretettel gratulálok a újabb tagságokhoz! Gyönyörű oldalak!!!

  3. 05/14/2014 at 5:29 am

   Euh êtes vous certain de ce que vous affirmez ??

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *