• Vendégségben…

  by  • 01/02/2014 • digitális SB, guest CT, VinniePearce • 3 Comments

  Vinnie Pearce csapatában

  Mint már írtam korábban, decemberben egy hónapot vendégeskedhettem Vinnie csapatában. Az első tervezők között volt, akiket megismertem, amikor elkezdtem scrapbookozni, és az egyik legnagyobb még ma is szerintem. Nagy álmom volt, hogy bekerüljek hozzá, akik rendszeresen követik a munkáimat, emlékezhetnek rá, hogy pár évvel ezelőtt sokat “dolgoztam” azon, hogy szintén egy vendégeskedésre bekerüljek hozzá. Akkor nem jött össze, sőt, ősszel sem, amikor újrapróbáltam. De úgy voltam vele, hogy egy próbát még megér a dolog – hát igen, ha valamit elhatározok, azt nem adom fel egykönnyen. Most össze is jött végre!

  Tömören összefoglalva: 3 új kollekció – 3 kihívás (amiből egyre oldalt is készítettem) – 5 oldal (ráadásul az egyik rajta van a Lookbook előnézeti képén!!!!)
  `

  ´

  És akkor mutatom az oldalaimat.

  2010-es fotó, a Vasúttörténeti Parkban, egyik kedvenc helyünkön fotóztam róluk. Istenem, milyen kis pici volt még Julcsika, és Benikém is épp csak alig valamivel nagyobb. Nagyon szeretem ezt a képet róluk, ahogy mennek hárman, kézenfogva. Végtelenül hálás vagyok a sorsnak, hogy a gyerekeimenk ilyen apja van!

  The World Is Waiting For You

  ::: credits :::

  És ez már 2012-es fotó Julcsuskámról, ahogy éppen alkot. Vinnie három kihívást is indított, részleteket a LookBook-ban olvashattok. Én a 2. kihívásra készítettem ezt az oldalt. Imádom elnézni, ahogy az én kis minden-lében-kanál-egy-percre-nyugton-maradni-nem-bíró boszikám elmélyülten alkot. Szeret minden kreatív tevékenységet, és remélem, hogy ez meg is marad neki a későbbiekben is…

  Create

  ::: credits :::

  Ezek már 2013-as fotók, amin közösen vagyunk, az a kórházban készült rólunk még márciusban. Olyan jó volt őket átölelni – ahogy mindig is az! de akkor még inkább az volt. Mindig is szerettem a gyerekeket, de meg kell mondjam, hogy álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire képesek betölteni az ember életét-gondolatait-érzéseit. Ők a legnagyobb csoda az életünkben!

  My Kids

  ::: credits :::

  Nemrég bukkantam rá erre a fotóra, még 2012-ben készült a Vasúttörténeti Parkban (mondtam, hogy imádjuk azt a helyet…?!). Felmásztak egy mozdonyra, én meg lent maradtam, és ahogy felnéztem, annyira megfogott a látvány, hogy le kellett fotóznom. Persze aztán jól elfelejtkeztem erről a képről, nem is tudom, hogy került most mégis elém. De ha már így történt, gyorsan csináltam is vele egy oldalt, mielőtt újra a feledés homályába vész.

  Ready Or Not

  ::: credits :::

  Ez a fotó pedig nem olyan rég készült rólam, Pilisszentivánon, a horgásztónál. Szerettem azt a sétát, szerettem a hangulatot, ami körülölelt bennünket, és szeretem ezt a képet, ahogy Peti lát engem…

  Me

  ::: credits :::

   

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  3 Responses to Vendégségben…

  1. Gigi
   01/02/2014 at 5:31 pm

   Eszti, szépségesek az oldalaid, nagyon nagyon büszke vagyok Rád!!!!! Veled örülök, hogy sikerült bekerünöd, hogy teljesült ez a vágyad, s irtó klassz, hogy Veled reklámozza a LookBook-ot…. Ez ász! Megérdemelt siker!

  2. Janka
   01/03/2014 at 12:49 pm

   Nagyon szép oldalakat készítettél, mint mindig. Nekem a Julcsis tetszik a legjobban :) Vinnie (is) igazán jól áll neked.

  3. Kovaxka
   01/04/2014 at 7:32 pm

   Szépek nagyon! A felső és alsó kedvenc! Meg amik közte vannak! :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *