• Studio Sissy Sparrows

  by  • 01/03/2014 • CT, digitális SB, kihívás, Sissy Sparrows • 2 Comments

  Nem is emlékszem rá, hogy bukkantam rájuk (stílusból ítélve valószínűleg Ildi révén). Aztán valahogy kikerültek a látóteremből, és később rábukkantam a The Painted Nest kihívásukra. Minden kihíváshoz van egy 3 részt (elemek, néha egy papír) tartalmazó freebie-jük, inspiráló idézet, színek. A 4. kihíváson vettem részt először 2013. márciusában, és utána minden héten készítettem az oldalakat. Akkora szerencsém volt, hogy a következő héten ráadásul én nyertem az 5$ kupont! Majd a 6. kihívásra készített oldalam pedig bekerült a Gallery Standouts-ba. Ezek után csoda, hogy függővé váltam…?! Ráadásul kaptam egy levelet is azzal a kérdéssel, hogy lenne-e kedvem egy interjúhoz a blogjukon. Naná, hogy volt!

  Végül 2013. júliusában egy hónapig vendégeskedtem a CT-jükben. Nagyon élveztem azt a hónapot, nagyon megkedveltem őket is, és a lányokat is. A stílusukat meg persze már korábban is imádtam, és ez – meg kell mondjam – azóta csak fokozódott. Szóval hatalmas öröm volt számomra, amikor decemberben felajánlották nekem, hogy ha van kedvem, akkor januártól csatlakozzak hozzájuk állandó tagként! Végül már a decemberi utolsó készletükhöz is megkaptam a hozzáférést, és nagyon-nagyon hálás vagyok ezért a tagságért!

  A The Painted Nest kihívás végül heti kihívásból havi kihívásra változott az előző év végén, és most elindult a 22. kihívás is. Szeretem az összes készletüket, de ez a mostani kihívásra készített freebie-jük a szívem csücske. A kihívás fórumában találjátok az elérhetőségét. Én ezt az oldalt készítettem inspirációként:

  Elegance

  ::: credits :::

  Ez még egy tavaly év végi oldalam, amit nem mutattam itt a blogon, szintén Jules és Don készleteivel. A fotón szereplő WA saját kreálmány, decemberi utolsó munkanapom termése. És valahogy meg akartam őrizni az utókornak (de legalábbis magamnak)… :)

  Smile

  ::: credits :::

  És persze a két ünnep között belevetettem magam a készleteikbe, és készítettem pár oldalt. Találtam egy régi fotót Benikémről, a sokat emlegetett Vasúttörténeti Parkban készült (ugye mondtam már – vagy százszor -, hogy nagyon szeretjük azt a helyet…?!).

  Follow Your Dreams

  ::: credits :::

  És egy kedvenc közös fotóm Julcsikával, nyáron készült a Margitszigeten. Ejtőztünk kicsit, fáradt volt a drágám, aztán éjszaka már hányt is szegénykém. Ezt persze akkor, amikor a fotó készült, még nem tudtuk…

  Together

  ::: credits :::

  És végül egy karácsonyi fotó a kisasszonyról…

  Julcsika

  ::: credits soon :::

  Jó hétvégét mindenkinek!
  Eszti

   

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  2 Responses to Studio Sissy Sparrows

  1. 01/04/2014 at 5:39 pm

   Nagy élvezettel olvastam az indulásod történetét Eszti. Gratulálok a tagsághoz! Bár nincs olyan hely a scrapbook-földön, ahová téged ne hívnának örömmel és lelkesen!
   Utána gyönyörködtem az oldalaidban, majd begyűjtöttem én is ennek a #22 kihívásnak elemeit. :) Ráadásul készítettem egy oldalt is vele. :)
   Mindig jó hozzád jönni, köszönöm!
   Én is kívánok Nektek is kellemesen hétvégét!

  2. Kovaxka
   01/04/2014 at 7:24 pm

   Mert én megmondtam előre! :D Csúcszuper oldalak, Esztikém, és még mennyi lesz!!!!! :) )))))

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *