• Új hónap – új kihívások…

  by  • 02/03/2014 • AnnaAspnes, CT, kihívás, Sissy Sparrows, Val C. Designs • 4 Comments

  … és nem csak képletesen. :) Hozok én is nektek egy párat, és írom a feladatokat magyarul is.

  Véget ért az AnnaChallenge | Creative Use of Transfers, amire rekord mennyiségű oldal (60!) érkezett. Nagyon köszönöm mindenkinek a részvételt! ♥
  És hozom is az új kiírást, Vicki indította a szokásos módon két hétig tartó következő kihívást: AnnaChallenge What About Love! A feladat nagyon egyszerű: készíts oldalt valakiről/valamiről, amit szeretsz. Nem feltétlen egy személyről, lehet egy étel/ital, kedves elfoglaltság, egy dal, egy hely, de akár egy érzés is. Foglald oldalba, és írd le, hogy miért szereted. Nyugodtan teleírhatod az egész oldalt, de elég csak egy szó is… :) Használhatsz készleteket más tervező(k)től is, egészen addig, amíg az oldaladon van valamilyen Anna-termék is (ez lehet nyugodtan freebie is!). Az oldalt 2014. február 16-ig töltsd fel az AnnaGalériába, és linkeld vissza a fórumba. Egy szerencsés nyertes 5$ kupont nyer Anna boltjába.

  —–

  És ha már Oscraps, akkor egy rövid leírás arról, hogy a havi kihívásoknak mi a témája:

  Challenge #1 – Fotó-kihívás: készíts oldalt KIS dologról készült fotóval/fotókkal.

  Challenge #2 – Copycat: Ann06 fantasztikus oldalát kell liftelni, a kihívás topikjából letölthető a sablon is hozzá.

  Challenge #3 – Szín-kihívás: a piros szín felhasználásával kell oldalt készíteni.

  Challenge #4 – Art Journaling: a feladat, alakíts át egy műalkotást – és ezt értelmezheted, ahogyan szeretnéd. Néhány példát is hoznak a topikban: Rodin gondolkodójának adhatsz néhány gondolatot, talán Vermeer lánya titokban gyémánt fülbevalót szeretne, esetleg Van Gogh napraforgóihoz adhatunk néhány százszorszépet.

  Challenge #5 – újabb Art Journaling: a feladat pedig, hogy a szöveget a fotó/alkotás alatt kell elhelyezni.

  Challenge #6 – vak lift: adott oldalt kell liftelni, de úgy, hogy nem láthatjuk az eredetit, csak a leírás alapján kell elkészíteni az oldalunkat. 1. Kezdj egy egyszínű papírral. 2. Tégy rá két másik papírt, az egyik mintás legyen. 3. Helyezd a fotót vízszintesen az oldal közepére, a bal oldalhoz közelebb. 4. Egy díszt helyezz el a fotó bal oldalán. 5. Helyezz egy wordart-ot a fotó mögé, kicsit jobb oldalra. 6. Írj átlósan a bal felső sarokból a jobb alsó irányába.

  Mindegyik kihívás határideje 2014. február 28. Legalább 80%-ban Oscraps-es termékeket kell használni. Az oldalakat a megfelelő kihívások galériájába kell feltölteni, és visszalinkelni a kihívás topikjába, valamint ebbe a topikba is: February 2014 Tracking Thread – POST YOUR LAYOUT LINKS HERE
  Három kihívás teljesítése esetén 10%-os, mind a 6 kihívás teljesítése esetén 25%-os kupon a jutalom a következő hónapban.

   

  —-

  Továbbra is Oscraps, ValC havi kihívása: Be Inspired February Challenge by ValC Designs (3rd – 17th Feb)
  A feladat: mutass be valamit, amit szívesen kipróbálnál. A szabályok: 1. készíts oldalt egy fotó felhasználásával; 2. vagy csinálj egy ArtJournal oldalt egy “art doll” felhasználásával; 3. vagy próbálj ki egy technikát, amit korábban nem, vagy csak ritkán használtál. Válassz az előbbi három szabályból kettőt, és a kész oldalt 2014. február 17-ig töltsd fel Val C. galériájába. Az oldalhoz 70%-ban Val C. és 100%-ban Oscraps termékeket kell használnod.

  ÉS akkor mutatom az én oldalamat: a 2. és 3. szabályt választottam, a ritkán használt technika pedig a fontokkal való díszítés volt.

  EBaranyi_ValC_ChallengeFebr copy

  ::: credits soon :::

  ——-

  És ha február, akkor Sissy Sparrows-ék is új kihívással jelentkeznek: The Painted Nest – Challenge #23
  A kihívás egyszerű: 1. a topikban található freebie minden elemét használd fel a készítendő oldalhoz (persze nem csak ezeket használhatod, de ezeket kötelező);  2. válassz legalább egy színt a megadott színpalettáról; 3. töltsd fel az oldalt a The Painted Nest galériába, és linkeld vissza a fórumba. A határidő 2014. február 28.

  És az oldalam:

  ::: credits soon :::

  ::: credits soon :::

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  4 Responses to Új hónap – új kihívások…

  1. 02/03/2014 at 10:32 pm

   Nagy segítséget adtál Eszti ezzel fordítással! Köszönöm szépen, igyekszem majd megjelenni sokan, mindegyiken. :)
   Az alkotásaid megint gyönyörűek!
   Olyan kis cuki a ValC-s :) ))

  2. Kovaxka
   02/04/2014 at 12:26 am

   Esztikém, szépségeket alkottál megint.

  3. 02/04/2014 at 9:49 am

   Esztikém, különben is szeretem nézni az oldalaidon elhelyezett szövegeket, feliratokat, de most ezen az oldalon különösen sok-sok finomságot lehet felfedezni! Hihetetlen, hogy mennyire inspirálsz – mindig!!!
   Köszönöm a kihívások fordítását … ez nagy munka, az amúgy is kevés szabadidődből – nagyon hálás vagyok érte, mert így már bátrabban merek ezekre oldalakat készíteni!!
   Ismét élmény mindkét oldalad!!!

  4. Hajni
   02/05/2014 at 3:55 pm

   Sok-sok Köszönet Neked !
   Csodaszépek az oldalaid! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *