• Márciusi kihívások

  by  • 03/06/2014 • AnnaAspnes, GSO, kihívás, oscraps, Sissy Sparrows, VinniePearce • 2 Comments

  Hihetetlen, hogy megint eltelt egy hónap úgy, hogy szinte észre sem vettem. Ráadásul kb egy hónappal ezelőtt jártam itt. De mivel páran írtátok, hogy nagy segítség volt nektek a kihívások lefordítása magyarra, így gyorsan megteszem megint.

  AnnaChallenge

  Persze, ha már én írom a posztot, akkor először is a saját kihívásommal jövök, ami nagyon egyszerű.  :) A feladadt mindössze annyi, hogy legalább egy keretet használj az oldalon, amin valamilyen elem/papír/transzfer/overlay/stb. szerepeljen Annától. Részleteket itt olvashattok: NEW AnnaChallenge | FrameIt

  Az oldalt 2014. március 16-ig töltsétek fel az AnnaGalériába, és ne felejtsétek el visszalinkelni a fórumba is!

  EBaranyi_apa copy

  Be Inspired March Challenge by Val C. Designs

  Val C. kihívása a kör körül forog. Olyan oldalt kell készíteni, ahol valamilyen formában kör(öke)t használtok. Lehet(nek) a háttérben, keretezheti(k) a fotót, vagy bármilyen más módon használhatjátok őket. Az oldalatokat 2014. március 15-ig töltsétek fel Val C. galériájába, és linkeljétek vissza a fórumba is. Az oldalhoz minimum 70%-ban az ő termékeit kell használni, és 100%-ban Oscraps-es termékeket.

  Az én oldalam:

   

  Oscraps-es havi kihívások:

  Challenge No. 1 - prOmpt A kihívás nagyon egyszerű, inspirácóként kaptok egy szót, és ezt felhasználva kell alkotni egy oldalt.  A márciusi szó TOUCH (=érint, érintés).  Ez inspirálhat akár témaválasztásban, akár színválasztásban, akár valamilyen különleges alakzat használatában, vagy bármi másban. :)

  Challenge No. 2 – phOto Olyan oldalt kell készíteni, amelyen legalább két fotó szerepel az otthonotok valamely zugáról, szegletéről.

  Challenge No. 3 – web inspiratiOn A kihívás kiírásában szerepel két nagyon édes fotó, ezeket kell felhasználni inspirációként.

  Challenge No. 4 – quOte me Válassz egy idézetet a kedvenc könyvedből, és készíts vele egy oldalt. Nyugodtan választhatsz olyan könyvet is, amit a gyerekeidenek olvasol szívesen. (Azt hiszem, nekem ez a kedvenc kihívásom a mostani hatosból… :) )

  Challenge No. 5 – creative technique: lOmo effect Lilly készített egy leírást arról, hogyan érhetünk el LomoEffect hatást a fotónkon, a feladat az, hogy egy ilyen technikával átalakított fotóval készíts oldalt.

  Challenge No. 6 – yum-O Egy “recept” alapján kell oldalt készíteni, ami a következő: 1. semleges háttér, 2. virágok, 3. varrás, 4. valami fémes/metálos (külön jó, ha arany), 5. legalább egy alpha, 6. 2 vagy több fotó, 7. csipke

  —-

  A kihívásoknál legalább 80%-ban Oscraps-es termékeket kell használni, és minden egyes oldalt a megfelelő kihívás galériájába kell feltölteni 2014. március 31-ig.  Ne felejtsétek el visszalinkelni a megfelelő fórum(ok)ba is az elkészült oldalakat és pluszban a linkeket még ide is feltenni: March 2014 Tracking Thread – POST YOUR LAYOUT LINKS HERE

   

  The Painted Nest – Challenge #24

  Sissy-ék újra összeállítottak egy három részből álló freebie-t márciusra is, plusz egy színpalettát – ezek felhasználásával kell oldalt készíteni. Náluk sem megkötés, hogy csak az ő termékeiket használva lehet alkotni, de a freebie minden elemének szerepelnie kell az oldalon. Inspirációként két idézet is van megadva – de ezeket nem kötelező használni.

  Mutatom a freebie-t:

  The Painted Nest – Challenge #24 freebie

  És a kihívásra készített oldalamat:

   

  Vinnie Pearce Design – Permanent CT-member call

  És igen, újra elindultam Vinnie CT-call-ján. Most már utoljára. Első nagyobb lélegzetű próbálkozásom még 2010-ben volt (itt olvashattok róla bővebben: Guest Design Team Contest – Vinnie Pearce Design) Azóta volt több sikertelen próbálkozásom vendég tagságra hozzá, míg tavaly decemberben végre bejutottam. Az is utolsó próbálkozás volt – úgy gondoltam, hogy szép dolog a kitartás, de azért olyan busz után se lehet a végtelenségig futni, ami nem akar felvenni. De akkor sikerült, úgyhogy most utoljára megpróbálkoztam az állandó tagsággal is. Megmondom őszintén, sok esélyt nem fűztem hozzá, de úgy voltam vele, hogy vesztenivalóm nincs, így megpróbálom. És most sikerült!!!!!! :)

  VPD

  És akkor csokorba gyűjtöm a kihívásra készített oldalaimat is, amik közül az egyik bekerült a Scrapbookgrapics GSO-jába is! :)

  picture2life_07771_original

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  2 Responses to Márciusi kihívások

  1. 03/06/2014 at 1:56 pm

   Esztikém!! Most legjobban a Vinnie CT tagságnak örülök, és szívből gratulálok! Teljék az alkotó munkádban sok-sok örömöd!!
   Hálásan köszönöm, hogy az O-kihívások fordításában segítségemre/segítségünkre vagy!!! Nem is hiszed el, hogy ez mekkora segítség!!! (Persze, valamikor talán Sissy-ékhez is felnövök :) )
   Szeretem a fotóidat, amikkel a mostan oldalaidon találkozom és azt is szeretem, ahogy még pluszban megerősíted azok finom hangulatát!!

  2. Kovaxka
   03/06/2014 at 2:22 pm

   Esztikém, te vagy a LEGJOBB!!! :) )))

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *