• Ez + az

  by  • 12/10/2014 • ArtJournlaing, GSO, Sissy Sparrows • 2 Comments

  Khmmm… Az utolsó bejegyzésem a blogon március elején íródott, most meg már mindjárt év vége van. Nem vagyok itt túl aktív, szó, mi szó. Persze nem csak itt, úgy általában mindenhol passzívabb vagyok scrap-ügyileg. Loholok az árnyékom után, próbálom utolérni magam – az élet minden területén.

  Annától kiléptem már pár hónapja, nem nagyon bírtam már a tempóját. Hihetetlenül aktív dizájner, és be kellett látnom, hogy most az életem olyan szakaszában vagyok, amikor nem tudok vele lépést tartani. Rajongásom iránta és a készletei iránt továbbra is megmaradt – bár az is igaz, hogy a CT-jében töltött 3 év alatt olyan töménytelen mennyiségű készletet halmoztam fel tőle, hogy akkor is kitartana, ha soha többé nem vásárolnék már (amit persze nem tudok megtenni…)

  Sissy-ék otthagyták a Scrapbookgraphics-et, és saját boltot nyitottak, érdemes hozzájuk benézni. Hoztam is két oldalt, amik többnyire az új készleteikkel készültek (és nagy örömömre mindkét oldalt kiemelte a Gallery Standouts blog!).

  Az első oldalam egy igazi nagyfotós oldal – bár tény, hogy magából a fotóból nem sok látszik, de higgyétek el, hogy az egész hátterét az oldalnak ez adja. :) Sissy-ék Imitate and Stimulate kihívására készült, egy fantasztikus oldalból kell ihletet meríteni. Ha van kedvetek, csatlakozzatok, a részleteket itt olvashatjátok.

  A másik oldalam pedig az új készletekkel, és Julcsikám egy nyári fotójával készült:

   

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  2 Responses to Ez + az

  1. 12/10/2014 at 2:17 pm

   Mindig is szemmel tartom a munkásságodat, de jó itt olvasni Rólad!
   Gyere gyakrabban. :)

  2. 12/11/2014 at 2:11 am

   Esztikém, én mindenhol figyellek! :) Azért nagyon örülnék, ha több dologra maradna időd!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *