• Új(ra?) formában…

  by  • 12/16/2014 • Holliewood Studios, Sissy Sparrows • 1 Comment

  … az utóbbi időben az aktivitásom inkább passzivitásnak volt nevezhető – itt a blogon is, és alkotás terén is. De most valahogy visszajött az ihlet – ha nem is az eredeti “kocka”-formában. Egyre nehezebben találtam mostanában az összhangot a szokásos scrapbook-os négyzetes formával, úgyhogy valami újjal próbálkozom. Egyelőre nagyon élvezem, no persze nem tudom, hogy meddig fog tartani a lelkesedés, lehet, hogy hamar visszatérek majd a megszokott kerékvágásba. :)

  Mindenesetre készült három oldalam az utóbbi pár napban megint – az első kettő Sissy-ék készleteivel (hiába, le sem tagadhatom, hogy mostanában az ő készleteik állnak nagyon közel a lelkemhez, velük tudom leginkább kifejezni azt, ami bennem van…).

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  És egy másik oldal kisJuliskámról – tavaszi fotó, itt még kicsit hosszabb haja volt. Nagyon szerettem játszadozni ezzel a fotóval, az Akvis két plugin-jával alakítgattam (külön rétegeken): az Akvis Sketch-csel készült a felső, rajzos réteg, és az Akvis Oilpaint-tel a festett réteg. Érdemes kipróbálni szerintem őket, mindegyiknek van 10 napos próbaverziója. :)

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  És tegnap, amikor megláttam Hollie (Holliewood Studios) új készletét, egyszerűen nem tudtam neki ellenállni. És ha már megvettem, akkor gyorsan készült is vele egy oldal – Julcsikám és apa 2012-ben. (Hát, igen, Benikém ebből a posztból most kimaradt, de ez ellen gyorsan teszek majd…)

  ::: credits :::

  ::: credits :::

   

   

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  One Response to Új(ra?) formában…

  1. 12/16/2014 at 1:34 pm

   Esztikém, egyszerűen tökéletesek és zseniálisak az oldalaid!!!!! Méééég!!!!!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *