• Sissy-ék és a MOC

  by  • 01/07/2015 • digitális SB, MOCatTLP, Sissy Sparrows • 1 Comment

  Mai bejegyzésem a The Lilypad-hoz kapcsolódik. Először is Sissy-ék januárban ott vendégeskednek, új és régi készleteiket is megtaláljátok itt: Sissy Sparrows @The Lilypad.

  A januári BYOC-ben is benne voltak (BYOC = Build Your Own Collab), fantasztikus készletekkel. Mostanában nem nagyon volt késztetésem alkotni, és amikor megláttam, hogy elemeket nem is tartalmaznak a csomagjaik, kicsit megijedtem, de végül mégiscsak három oldalam is született:

  Az első oldalam a csillogásról – és persze az én kis királylányomról. :)

  ::: credits :::

  ::: credits :::

   

  Aztán találtam egy kedves fotót, még tavaly májusban készült a MiniCity-ben, Benikém 8. szülinapján. Felpattantak a motorra, és olyan jól mutattak együtt.

  ::: credits :::

  ::: credits :::

   

  És végül Benikémről egy ősrégi fotó, inkább már nem is számolom, hány évvel ezelőtt készült. :)

  ::: credits :::

  ::: credits :::

   

  Belevágtam a Lilypad-on indított MOC-ba (Month of Challenges). Minden nap indítanak egy kihívást a hónapban (azaz összesen 31-et), és aki mindegyiken részt vesz, az egyrészt kap egy 20$-os kupont a boltba, és további nyeremények is vannak. Persze nem dédelgetek naiv álmokat, az én életvitelem mellett nem reménykedem benne, hogy egy hónapig képes leszek nap mint nap oldalakat készíteni – de arra mindenképpen jó, hogy kicsit felrázzon, és újra visszataláljak az alkotáshoz… :) (Bár azért azt a 20$-os kupont nem vetném meg, főleg, hogy mostanában viszonylag sokszor vásárolok onnan… ) Mutatom az eddig elkészült oldalaimat:

  További szép hetet! :)

   

   

   

   

   

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  One Response to Sissy-ék és a MOC

  1. Kovaxka
   01/07/2015 at 11:58 am

   Esztikém, zseniális oldalak!!! Hajrá!!!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *