• Már látszik a fény…

  by  • 01/30/2015 • MOCatTLP, Sissy Sparrows • 1 Comment

  … az alagút végén – avagy a Month of Challenges lassan vége felé közeledik, és egyelőre úgy tűnik, hogy van esély arra, hogy sikeresen teljesítsem. Eddigi egyenleg: 30 nap – 30 kihívás – 28 elkészült oldal. És van még a maival együtt 3 napom, hogy a 3 hiányzó oldalt elkészítsem. De egyelőre akkor mutatom, ami megvan:

  Jan 22: Paper to Digi
  A The Lilypad hibrid galériájából kellett oldalt választani, és azt liftelni. Nagyon élveztem, és szeretem az eredményt… :)

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  Jan 24: Art Journaling
  Egy igazán testhezálló feladat (bár pont Deekaa blogjának olvasásakor döbbentem rá, hogy pár évvel ezelőtt azt hittem, ezt a stílust sosem fogom megkedvelni)…

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  Jan 23: Mood Board Inspiration
  Nem is figyeltem, amikor a “következő” napi kihívásra készítettem az előbb bemutatott oldalam, hogy ebben a kihívásban ugyanaz az idézet volt inspirációként megadva, amit én is felhasználtam (no, igen, nem sorrendben csináltam az oldalakat) – úgyhogy ugyanaz az idézet (kicsit) más csomagolásban…

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  Jan 25: Double Page Layout
  Ha duplaoldal, akkor egyből fotókönyv jut az eszembe, ha pedig fotókönyv, akkor nekem fókuszban a fotó, és minimális díszítés (de higgyétek el, bár alig van valami az oldalon, nem két perc alatt sikerült összerakni… :D )

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  Jan 27: Sketch Challenge
  Vázlat-kihívás, szerencsére nagyon tetszett, így nem volt nehéz dolgom vele… :)

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  Jan 26: Storytelling with a Questionnaire
  Nem sok ötletem volt először, aztán rájöttem, hogy Beni 8. szülinapjáról nem készült most összefoglaló – pótoltam. Az oldal érdekessége, hogy nagyon ritkán jön össze az nekem, hogy ennyire “egyszerű” oldalt készítsek, úgyhogy ennek most még inkább nagyon örülök!

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  Jan 29: Title Work
  Ez most az egyik kedvenc oldalam. Nagyon szeretem az ilyen hangsúlyos címeket – de nem igazán sikerül összehoznom magamnak tetszőre, így általában nem is alkalmazom. De tegnap valahogy mégis sikerült! :)

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  Drukkoljatok, hogy összejöjjön még az a három…! :)

  Szép hétvégét!
  E.

   

   

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  One Response to Már látszik a fény…

  1. Deekaa
   02/02/2015 at 9:48 am

   Juhú, megcsináltuk! Ugye, hogy azért érdemes volt, én nagyon élveztem! Hihetetlen, hogy Te is úgy gondolkodtál az Art Journakról, ahogy hiszen a Te stílusodhoz ez annyira kézre áll, és mennyi gyönyörű ATC-t is láttam tőled, ami olyan rokon stílus azért. Csodálatos, hogy még az ‘egyszerű’ oldalaid sem egyszerűek, én látom ám :D A dupla oldalad most nagyon megfogott, csodás az a kép, jaj ez liftelnivaló!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *