• Sütkérezem…

  by  • 02/02/2015 • MOCatTLP • 1 Comment

  …, ha másképp nem, legalább átvitt értelemben. Ugyanis kiértem az alagútból, és legnagyobb megdöbbenésemre teljesítettem a ‘Month of Challenges‘-t: 31 nap – 31 kihívás – 31 elkészült oldal. Az első olyan több hétig tartó projekt, amin sikeresen vettem részt. És bár volt egy-két nem igazán testhezálló feladat, azt mondhatom, hogy mindegyik elkészült oldalamat szeretem.

  Mutatom is az utolsó hármat:

  Jan 28: Year in Review
  Nem szoktam ilyen jellegű oldalakat csinálni. Sajnos, amióta visszamentem dolgozni, elég esetleges, hogy egyáltalán mikor van alkalmam, energiám fotót készíteni – így sokszor hónapok is eltelnek használható új képek nélkül. De azért csak sikerült összeszednem jó párat, persze a színkavalkád miatt az egész át lett alakítva fekete-fehérre. Az elrendezés meg csak úgy valahogy megszületett. Kiindulópontja a keret volt, amit már nagyon régóta szerettem volna használni. :)

  ::: credits :::

  ::: credits :::

   

  Jan 30: One Word
  Hát, ez az oldalam, amivel őszintén szólva nem vagyok valami elégedett – de ez sikerült… A fotót nagyon szeretem, a Normafánál készült rólunk még az óév utolsó napján.

  ::: credits :::

  ::: credits :::

   

  Jan 31: Pocket Page
  Na, ilyen oldalt sem készítettem eddig még, szerintem nem is valószínű, hogy a közeljövőben sokat fogok – de azért végül egész megszerettem ezt is… :) Instagram-os fotókat válogattam hozzá, és itt minden maradt eredeti színeiben. :)

  ::: credits :::

  ::: credits :::

  Szép hetet!
  E.

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  One Response to Sütkérezem…

  1. Kovaxka
   02/02/2015 at 6:39 pm

   Gratulálok, Esztikém!!! Érdekes tőled ilyen sokfotós oldalakat látni, de ezek is szenzációsak!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *