• Új oldalak | aA, DD

  by  • 07/16/2012 • AnnaAspnes, CT, DidoDesigns, digitális SB, kihívás, oscraps • 1 Comment

  Ahogy így végignézek a bejegyzéseimen, azt hiszem, nem kell különösebben éles szem hozzá, hogy feltűnjön bárkinek is, hogy nagyon megfogott ez a “pacsmagolós” technika – alakítgatom, ízlelgetem, de valahogy mindig ennél kötök ki mostanában. Aztán megláttam Krisz bejegyzését a nedves kollódiumos eljárásról… Úgyhogy most egy ahhoz hasonló hatású oldallal jövök először.

  A Oscraps júliusi Rotating Challenge-ére készült az oldal, scrap-genie oldalai közül kellett egyet liftelni. Az én liftem ilyen lett (a credits-re kattintva linkelve van az eredeti oldal is):

  ::: credits :::

   

  És ma jelent meg Didó új készlete, a {ride} notionSet – ebből is készítettem egy oldalt, néhány további Anna-cucc felhasználásával. Természetesen Benikém biciklis fotóját használtam hozzá és nagyon kedves verset is találtam a neten: Sántha Balázs – Kerékpárom.

  ::: credits soon :::

  Pin It

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  One Response to Új oldalak | aA, DD

  1. Kovaxka
   07/18/2012 at 9:47 pm

   Ó, ez a fa, és ez a kerékpározás! Meseszép oldal mindkettő!!!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *