• Kihívások | Oscraps, CEWE

  by  • 08/03/2012 • AnnaAspnes, CEWE, digitális SB, kihívás, oscraps, SueCummings • 1 Comment

  Két nyári oldalt hozok, az egyiket még a hét elején csináltam, csak aztán annyi minden közbejött, hogy még nem volt időm kitenni a blogra…

  1. Oscraps – August Rotating: Quote Me Challenge

  A feladat nagyon egyszerű volt: egy Pinterest-en található idézetet kell az oldalnak tartalmaznia. Nagyon szeretem a Pinterest-et, az inspirációs mappáim tele vannak jobbnál jobb alkotásokkal – szóval igazán testhezálló volt a feladat. Ráadásul pont aznap kezdtem el egy oldalt, Sue Cummings készleteivel (rajongok érte még most is, de valahogy mostanában már nem alkottam a cuccaival), úgyhogy kapóra jött az idézet-keresés.

  ::: credits :::

  2. CEWE – Summer Breeze blogtrain

  Ha véletlenül lemaradtatok volna róla, mindenkinek tudom ajánlani ezt a színes, vidám, nyári blogvonatot. A szokásokhoz híven ilyenkor a CEWE következő heti kihívása természetesen arról szól, hogy ezzel a készlettel kell oldalt készíteni. Aki ismer, tudja rólam, hogy nem szoktam általában élénk, harsány színeket használni. No nem azért, mintha nem tetszene, inkább amiatt, mert nehezen tudok alkotni velük. De most kénytelen voltam, és igazából nem is esett nehezemre.

  ::: credits :::

  Pin It

  About

  Két fantasztikus gyerek anyukája vagyok. Amióta velük vagyok, az ő szemükön keresztül is nézem a világot. És amióta rátaláltam a scrapbook-ra, azóta megpróbálom úgy formába önteni az emlékeinket, hogy egyszer majd a gyerekeim is lássák az én szememen keresztül a világot.

  http://www.aprotalpak.hu

  One Response to Kihívások | Oscraps, CEWE

  1. Kovaxka
   08/03/2012 at 3:46 pm

   Királyságosak! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *